A.O.S.S.L. vzw

Inloggen

Hoe registreren?

<Maak kennis met onze wijnclub AOSSL>

                 

Heeft u interesse om een wijndegustatie mee te maken en / of lid te worden?

Tot voor kort was het uitsluitend mogelijk om lid te worden van onze A.O.S.S.L. voor wie onze basiscursus had gevolgd. Dat erg strenge criterium willen we vanaf nu versoepelen, onder meer omdat we beseffen dat er allicht wel heel wat wijnliefhebbers zijn die misschien elders al een of andere cursus hebben gevolgd en/of die precies door lid te worden van onze vereniging hun wijnkennis verder op een praktische manier willen verruimen. Eenieder die interesse heeft om kennis te maken met de A.O.S.S.L. kan - op uitnodiging van een lid - één of meerdere wijndegustaties bijwonen en vaststellen hoe het er binnen onze wijnvereniging concreet aan toe gaat. We zorgen er dan ook voor dat die genodigden op passende wijze worden opgevangen door enkele bestuursleden.

Hoe schrijft u zich in?  Op de frontpagina van deze website vindt u alle lopende wijndegustaties. Deze artikels worden ongeveer een maand voor datum gepubliceerd. In het desbetreffende artikel vindt u meer informatie over de wijndegustatie. Om u in te schrijven stuurt u een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze inschrijvingen gebeuren aan het tarief voor niet-leden. De betaling dient te gebeuren vóór de limietdatum voor inschrijving.

Tenzij anders vermeld, wordt tijdens de degustatie een gerecht geserveerd, begeleid door 2 wijnen.

Als u dan nadien lid wenst te worden, volstaat een aanvraag aan het Bestuursorgaan, dat hierover een beslissing neemt. Het spreekt voor zich dat eventueel gevolgde wijncursussen of parate wijnkennis tot aanbeveling strekt. Na positief advies van het Bestuursorgaan kan u op die manier als nieuw lid aanvaard worden.

Het lidmaatschap is betalend (zie Lid Worden) en geldt voor één jaar van januari tot en met december.

Verdere informatie kunnen wij u verschaffen mits u een e-mail stuurt naar: Info-aanvraag

Hartelijk dank voor uw interesse en tot weldra!

Het Bestuursorgaan